tirsdag den 12. februar 2013

Gilleleje badehotel - Day 1

Jeg ser ret lækker ud når jeg spiser. 8D
Så har jeg sku været på badehotellet i én dag. Vi kom herop klokken et, og så har vi ellers været effektive og nået en masse ting.
Dog startede turen ud lidt nederen. Da vi næsten var fremme ved hotellet, så gik vores bil nemlig ud... Og ikke nok med det! - Den gik ud i en rundkørsel. Folk kiggede på os som om at vi havde slået en hundehvalp ihjel. Vi sad i et stykke tid inde i bilen, hvor vi bare tænkte:" Vi er fucked".
Efter et stykke tid gik mig, min mor og min storebror ud og skubbede bilen ind til siden. De andre biler åndede lettet op. Eller bilerne åndede ikke, men dem inde i bilen gjorde, hahah! 
Nå, men til sidst så kunne den starte igen. Det var vidst noget med et batteri som var gået ud... Jeg er ikke så god til det med biler.
Vi kom frem til hotellet, og det er jo det vildeste luksus! - Her er pejs, stor gevir over pejsen (Rigtig alpehytte-stil) og så er der de dejligste luksus-senge!
Vi gik så en lang tur sammen med hundene, og det var super hyggeligt. Jeg tror at jeg flytter til Gilleleje når jeg bliver voksen! - Her er så fredfyldt og skønt. Lige noget for mig. 
Nu skal jeg bare ned og spise aftensmad i aften, og så skal jeg sove!! - Jeg er simpelthen så træt efter den lange gåtur!
I har sagt at i hader når jeg blogger om mine "gåture" så jeg har ikke billeder fra gåturen. Jeg frelser jer fra den grusomme oplevelse at se billeder af naturen (Puha).
Har i fået vinterferie?
Hvad laver I, i jeres vinterferie?
KNUS WHITTA

7 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud! :-)

  - http://shewasdreaming.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Jeg bor nede ved Gilleleje. Der er enormt hyggeligt.

  SvarSlet
 3. Jeg vil altså rigtig gerne se billeder fra dine gåture general!!

  SvarSlet
 4. Rigtig flotte og stemningsfulde billeder!

  Sikke en fin blog du har!

  -nakedlifebynanna.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Den guldhalskæde du bærer, hvor har du købt den? Jeg har virkelig længe været på udkig efter den.
  //Nina// http://photonouis.blogspot.dk/

  SvarSlet