tirsdag den 11. februar 2014

EN LILLE OPDATERING

HEJ LÆSERE!
Nu er jeg jo rykket til den nye blog på bloggersdelight. Bloggen hedder nu Whittaheart.dk
Nå, men et par af jer har skrevet til mig at I ikke helt ved hvordan man skal følge den nye blog, så det vil jeg prøve at forklare.

1. Step
I går ind på min nye blog Whittaheart.dk 
2. Step
Når I har gjort det, så scroller i ned og nederst på den nye blog er der et firkantet billede, hvor der står:" Follow me on bloglovin" - Det billede skal I trykke på.
3. Step
Nu er I inde på min blog på bloglovin - Hvis I ikke har en bruger, så kan I meget nemt lave en. Bloglovin er et meget nemt system. 
4. Step
Når I har fået oprettet jer derinde, så kan I gå op i søge-feltet i højre hjørne og skrive "Whittaheart.dk" - Så kommer bloggen frem og mit navn AlberteWhitta.
5. Step
Så trykker I på dét link og så kommer I ind på en side med en oversigt over indlæg jeg har lavet og hvor der står hvor mange følgere jeg har - der er der en blå knap hvor der står "follow" - Hvis I ikke følger mig i forvejen så er den blå, men hvis I har en bloglovin-bruger og allerede følger min nye blog (hvilket I nok ville kunne huske, da den blev lavet igår) så er den ikke blå, men så står der "following" og så kan I se at I følger den.
Nå, men hvis knappen er blå og der står "follow" så tryk dér, og så følger I bloggen. :)

på bloglovin kan I også følge en masse andre fede blog's og det er super godt at få en bruger på det netværk, for rigtig mange blog's er det kun muligt at følge bloggen via. bloglovin. :-)

Hvis I slet ikke kan forstå guiden eller systemet med bloglovin, så kan I altid lave et lille bogmærke på jeres computer på den nye blog.

VIGTIGT: DEN HER BLOG BLIVER DER IKKE BLOGGET PÅ! MIN NYE BLOG ER Whittaheart.dk

1 kommentar:

  1. Man kan altså sagtens følge din nye blog inde på Google, det gør jeg selv. Så hvis man ikke kan finde ud af bloglovin, kan man bare gøre det på Google.

    SvarSlet