lørdag den 1. februar 2014

Modemessen i forum

HEJ LÆSERE!
Jeg var i Onsdags i forum til modemesse for at se de nye kollektioner fra forskellige mærker og det var virkelig en speciel oplevelse. Jeg fik et presse-kort og så kunne jeg ellers gå ind og kigge på tøjet og kigge efter de nye tendenser, som jeg selvfølgelig vil fortælle jer om.
Jeg fik nogle virkelig gode samtaler med nogle firmaer, især det finske firma R/H fik jeg snakket med og de var virkelig søde og imødekommende. 

Jeg tog jo fashion-brillerne på og forsøgte at kigge efter hvilken tendenser som gik igen og jeg synes jeg har dannet mig et overblik over dem.
Ting som går igen er bla. 
Tern, sort på sort, lyseblå, grå, abrikos-farver, flaskegrøn og prikker, men ikke totalt runde prikker, mere som maler-pletter. Mht smykker så er smykkerne blevet meget grafiske. I 2013 var de meget runde og fine, men nu er trekanter og firkanter meget "in" når det gælder især ringe og øreringe. 
Hvad tror I bliver en sikker mode-tendens til foråret?
KNUS WHITTA

7 kommentarer:

 1. Uh, jeg var også til modemesse i onsdags, dog var det i Bella centret. :) Min veninde og jeg har været i gang med projektopgave hele ugen omkring mode i det 20. århundrede + fremtid, så det har passet perfekt at der har være Fashion Week! Så sygt, at det lige kom i samme uge, haah.
  - Ej hvor ville jeg dog også have været i Forum! Kunne have været der torsdag, men jeg havde så travlt. Øvøv. Var det godt i Forum? :)

  SvarSlet
 2. Jeg håber på at se endnu flere grafiske og minimalistiske sæt. Som sættet på det første billede, du holder op. Jeg har ledt samtlige sider igennem, men jeg har endnu ikke fundet nogle sæt, som min pengepung og smag kan blive enige om. Jeg håber, at se tendensen i endnu højere grad i highstreet-butikkerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror faktisk at pyjamas-sæt (som nogle kalder det, da det ligner lidt pyjamas-sæt) bliver virkelig IN, for de er begyndt at vise sig en masse forskellige steder! :-) Jeg synes personligt de sæt er ekstremt fede og det er også derfor jeg tog billedet af sættet! :-)

   Slet
  2. Jeg er ikke så meget for PJ-trenden, og forsøger derfor også at finde sæt, som man ikke vil associere med pyjamas. F.eks. synes jeg, det er virkelig ærgerligt at kalde sættet du holder op, for et pyjamas-sæt. Som det umiddelbart se ud til på billedet, er det ingen skjorte med derimod en rigtig trøje/top/t-shirt.

   Jeg synes ganske enkelt, at et pænt sæt (sweater/top og nederdel) ville være dejligt at eje. Jeg er dog også lidt hyklerisk, for jeg har fundet en PJ, som jeg så gerne vil have fingrene i - desværre er sættet udsolgt i min størrelse. ;)

   Slet
  3. Det som jeg holder op er heller ikke helt et PJ-sæt.
   Det du snakker om, er det coordinates? :-)
   Personligt elsker jeg begge dele, men jeg tror primært at PJ-trenden er på vej frem, men selvfølgelig også sæt med bukser og sweater. :)

   Slet
 3. Jeg tror pastelfarver, særligt lyseblå, kommer til at være super in her til foråret. Det er i hvert fald det jeg har kunnet fornemme.

  SvarSlet