lørdag den 19. oktober 2013

Det bliver jo koldt...


HEJ LÆSERE!
Forleden spurgte en læser om jeg kunne lave en collage med vinterstøvler og vinterjakker. Det ville jeg naturligvis gerne, da jeg virkelig elsker at lave collager, men jeg ved ofte ikke hvad de skal indeholde. 
Ja, det bliver jo altså koldt, så der skal ud og købes vinterjakke og vinterstøvler. Jeg har selv en vinterjakke og vinterstøvler, så jeg har fået købt mit, men det stopper mig ikke fra at finde nogle lækre sager, som muligvis kan ende I jeres skab!
Jeg har ledt efter et par forskellige stilarter, så der er lidt til de forskellige typer piger. Har bla. fundet en dynejakke fra Nelly som jeg kan forestille mig de lidt sporty piger vil være glade for. 
Personligt er jeg blevet helt forelsket i den army-grønne trenchcoat.
Derudover så har Monki også nogle virkelig nice og fede jakker, så det er helt klart også værd at tjekke deres webshop eller en af deres mange butikker. 
På sko-fronten der er mine favoritter nok de høje hæle fra H&M, men der skal man selvfølgelig være lidt modig for der er hæl på. Derudover er jeg også ret vild med de traditionelle bikerboots. 
Hvad er jeres favorit-jakke?
Hvad er jeres favorit-sko? 
KNUS WHITTA

4 kommentarer:

  1. Det er jo monki-bamse-jakken - ahahah! :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Præciiiis! :-D Men den var ikke i den monki jeg besøgte. )-:

      Slet
  2. Hej! Super lækker blog jeg lige kom forbi her! ;-)

    Ville spørge hvordan du laver dine collager?? :-)

    SvarSlet
  3. Jeg har lavet collagen i polyvore.com
    Og tusind tak for komplimenten! :-D

    SvarSlet