lørdag den 12. oktober 2013

Læsestof til ferien!

HEJ LÆSERE
Nogle af jer ved måske at jeg seriøst HADER at læse, men det kan jeg sige har ændret sig. Jeg hader ikke at læse, jeg er bare kræsen med hvad jeg gider at læse. Jeg er aldrig rigtigt blevet fanget af en bog hvor at jeg ikke kunne slippe den. Det er i hvertfald ikke sket mange gange.
Men igår lånte min mor de her tre bøger, og jeg VED at jeg vil elske dem. Jeg er begyndt på 'Jeg lever far' som er en historie skrevet af en pige som var med på utøya og den er helt fantastisk!
Derudover har min mor også lånt en bog om Natacha Kampusch som er en pige der blev bortført og indespærret i 3096 dage.
Min mor ved at jeg elsker krimi-sager og så elsker jeg psykologi og kan godt lide at læse om hvad der sker i en piges psyke når hun er indespærret, men måske også forsøge at forestille mig hvordan bortføreren har det, forstår I?
Sidst, men ikke mindst så har hun også lånt en historie om Amalie og hendes mor. Den vil jeg nok begynde at læse sidst, men den skal skam også læses.
Jeg har fundet ud af at jeg virkelig elsker at læse om mennesker - selvbiografier. Derudover så fanger det mig at læse om virkelige historier.
Så nu er der læsestof for hele efterårsferien, haha!
Hvilken af de tre bøger ville I helst læse?
Håber at høre jeres mening om det.
KNUS WHITTA

8 kommentarer:

  1. "Jeg lever, far" lyder som noget jeg burde læse!
    ~ 3096 dage er en fantastisk bog. Læste den for 2 år siden, super god bog. Meget livsbekræftende.

    SvarSlet
  2. "jeg lever far" lyder enormt spændene og jeg er også selv den type der ikke kan læse andet en selvbiografier.
    I må ikke misforstå dette men jeg syntes det er utrolig spændene at læse om børn der bliver voldtaget eller misbrugt. Derfor tror jeg at "3096 dage" er den bog der passer bedst til mig.
    Men er selv ikke den store læsetype.. jeg er lige færdig med en Disney bog (haHaHa) elskede den. Og nu er jeg begyndt på en bog der hedder "Vores lille hemmelighed" den er super spændene.
    Ligger syg derhjemme så det er nok den eneste grund til at jeg læser haha
    Håber dine bøger er godt og elsker forresten din blog!

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg misforstår slet ikke at du kan lide at læse bøger om børn som bliver kidnappet eller misbrugt - Det du kan lide er jo ikke klamme detaljer, men mere det som sker i barnet's hoved, ikke? :-D
      Jeg kan rigtig godt lide at læse om alvorlige emner og det er bestemt ikke fordi at jeg går ind for kidnapning, haha. :-D

      Slet
  3. Jo helt bestemt, Jeg elsker at læse om hvordan det påvirker barnet <3
    Og nej... det er jo ikke fordi man går ind for kidnapning HahaHa :-D <3

    SvarSlet
  4. "Jeg lever far" er helt igennem fantastisk! Jeg har den selv, og den er meget rørende at læse. Man føler virkelig at man selv er en del af den tragedie som hun gennemgår. Den går lige ind kan jeg fortælle ;-) Glæd dig til at læse den!
    Knus Emma // http://emma-kirstine.blogspot.dk/

    SvarSlet
    Svar
    1. Har fået læst den! - Hold da helt op en god bog! :-D

      Slet
  5. Min veninde har læst 3096 dage og set filmen, den skulle være meget godt, men selvfølgelig også lidt skræmmende. Glæd dig! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Uha glæder mig til at starte på den!! :-D

      Slet