onsdag den 26. juni 2013

Den flotteste student 2013!

Hej læsere! 
Så blev min dejlige storebror student, og endte med et dejligt 12-tal. Dog havde vi alle regnet med den karakter, for han er sindssygt dygtig i skolen.
Vi stod tidligt op idag, men mærkeligt nok er jeg ikke særlig træt, og det er jo godt. Klokken seks i aften skal der blive holdt stort arrangement, hvor at vi skal fejre at min bror bliver student, og at jeg er færdig med folkeskolen. Det bliver vildt hyggeligt, og der kommer nogle skønne familievenner, og det er jo perfekt. 
Så var jeg også så ekstremt heldig at jeg fik en gave fra  min mor og far på 5000 kroner, fordi at de ved at jeg har kæmpet utrolig hårdt med skolen, og at det har føltes som en umulig kamp til tider. 
Er min bror ikke bare den flotteste student EVER? :P
Hvad ville I købe, hvis I fik 5000 kroner? 
KNUS WHITTA

7 kommentarer:

 1. I ligner faktisk hinanden ret meget!

  SvarSlet
 2. Jeg er enig med dig i den bedømmelse af din bror. Og som du ved så synes jeg jo også at din bror er en steg! Husk ham lige på at han har lovet mig billeder i badebukser til sommer! ;-) - btw jeg er helt vild med dit hår på billede 4 (dit alene billede xD) :-)

  SvarSlet
 3. Han er lækker! Jeg ville købe en Day Birger taske og ny parfume. Derudover ville jeg nok også købe en MAAAAAASSE Mac makeup, og måske et Casio ur?:D

  SvarSlet
 4. Han er rigtig køn! <3

  Jeg ville spare sammen til en ny bærbar ;)

  SvarSlet