tirsdag den 18. juni 2013

To Casual? Naah, i dont think so

FUCK DET ER GODT VEJR.
Undskyld mit sprog, men jeg er virkelig glad idag, og når jeg er glad, så bander jeg mest.
Men idag har jeg et afslappet outfit på. Jeg er helt vild med forvaskede jeans samt en hvid t-shirt, for det er så simpelt, og samtidig smart... En sikker vinder!
Idag har jeg været en tur på strøget, og ledte efter en kjole som jeg skal have på til min storebrors studenter-fest, samt til mine egne skoleafslutnings-fester. Der kommer mange fester her til sommer.
Jeg vil købt en gul, luftig og lækker sommerkjole til kun 70 kroner fra H&M, og den er SÅ fin! Hvis i læser Johanne Kohlmetz's blog så kan jeg fortælle at det er den samme som hun har på, i et indlæg hvor hun er til et bryllup. 
Så har jeg også min dejlige bandana på idag. Mange siger at jeg går med Bandana'en forkert, for den skal ikke være under håret, hvis i forstår. Jeg har meget svært ved at forstå hvordan man kan bærer en bandana forkert? Altså der er jo ikke en brugsvejledning til den, så mon ikke man kan bruge den som man vil. Ihvertfald kan jeg bedst lide at bruge bandanaen på den måde som jeg gør, og derfor gør jeg det sådan. 
Synes I at min bandana sidder mærkeligt, når jeg har den bag ved håret? 
Hvad har I brugt dagen på?
KNUS WHITTA

3 kommentarer:

 1. Synes ikke den sidder forkert for det sådan jeg har set at folk går med dem, men du har jo ret der er jo ikke en speciel måde til at tage dem på

  SvarSlet
 2. Altså da alt det der med bandanaer sad de sådan som du har sat dem:)
  Jeg bruger den også selv på den måde♥

  SvarSlet
 3. Hvor er dine bukser fra? og hvor er din trøje fra? :)

  SvarSlet