tirsdag den 5. november 2013

A simple update


 HEJ LÆSERE
Jeg tror at mange bloggere kan sætte sig ind i den frustration det er, når man ikke helt ved hvad man dog skal blogge om. En af mine største ønsker som blogger er at gøre mine læsere tilfredse og samtidig selvfølgelig holde fast i den jeg er og lave indlæg jeg kan stå inde for. Lige i øjeblikket har jeg simpelthen ingen ideer. Igår sad jeg og hørte musik på min Iphone, drak en kop te og forsøgte at brainstorme lidt og udvikle et par ideer, men papiret blev næsten tomt. Derfor vil jeg gerne spørge jer om I skulle have nogle gode ideer som I godt kunne tænke jer at læse på bloggen? 
Engang imellem er der nogle som skriver til mig på Whittaheart's facebookside hvad de godt kunne tænke sig at læse på bloggen og meget ofte har jeg mulighed for at opfylde det. Dog er der jo mange af mine læsere som ikke synes godt om min facebookside, og I skal selvfølgelig også have muligheden for at ønske nogle ting. 
Så har I nogle ideer?
Hvis I ellers har noget konstruktiv kritik, eller bare nogle rosende ord, så er I selvfølgelig også velkommen til at skrive det i kommentarfeltet.
KNUS WHITTA

13 kommentarer:

 1. Er selv helt blank og har derfor ikke blogget i et godt stykke tid :(
  Har gjort præcis det samme som dig xD

  Sidsejosefine.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. hmmmmmm måske du kunne anbefale bøger, film eller lign.? :)

  SvarSlet
 3. Jeg elsker selv DIY's.. Og måske kunne du begynde at finde opskrifter, looks, ideer, pynt og gaveønsker til jul. Og jeg gad virkelig også godt læse guides fx. til at lægge creme blush og lave smokey eyes.. c:

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det dog fedt med nogle ideer - mange tak skal du have! :-D

   Slet
 4. hmmmmmm måske du kunne anbefale bøger, film eller lign.? :)

  SvarSlet
 5. Kender det godt!


  Blogbymatildes.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Det kunne være fedt at se, hvad du egentlig går med af makeup. Du er så naturlig smuk - og selvfølgelig også med makeup - og det har tit undret mig, hvad du bruger? :)

  Måske nogle efterår/vinter-mustaves eller efterårs/vinter værelsedekoration, så ens værelse bliver mere stemningsfuldt? :)

  SvarSlet
 7. Kender det så godt!

  Knus
  - behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet
 8. Kunne være awesome at se hvilket makeup du bruger til hverdag ^^
  - FS

  SvarSlet
  Svar
  1. Vil lave et indlæg en af de næste par uger. <3

   Slet