mandag den 4. november 2013

Månedens topshop-favoritter

HEJ LÆSERE
Måske er der ikke nær så mange topshop-items på denne collage i forhold til normalt, men jeg tror alligevel at denne collage er min favorit. Jeg er fuldstændig forelsket i ALLE de items jeg har fundet. Normalt er jeg self. også helt vild med de items jeg finder fra topshop til collagen, men denne her gang ville jeg blive lykkelig for alle de forskellige ting. Skoene er så classy og lækre og ville se rigtig flotte med et par skinny jeans. Den ternede nederdel er altså også super cute og nu er tern jo også i den grad kommet på mode - Jeg tror at den her ternede nederdel ville være rigtig flot med en sort eller mørk sweater og et par nylonstrømper og et par sneaks. 
Så er jeg også rigtig vild med den anden nederdel som er meget feminin og ville være sød til en fest. F.eks. med en løs hvid top stoppet ned i nederdelen. 
Hvad synes I om de items jeg har fundet?
Hvad er jeres favorit på collagen? Hvis I måtte vælge én af tingene, hvilken skulle det så være? 
KNUS WHITTA

3 kommentarer:

 1. Super fine ting og collage. Jeg er nok mest til huen med dutten, eller strik-trøjen - men generelt rigtig lækre ting du har fundet! (:

  Tag meget gerne et kig på min nyopstartede blog, her;
  http://factfictions.blogspot.dk

  knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er altså også fuldstændig forelsket i sweateren! :-D

   Slet
 2. Elsker din collage. Min favorit er nok nederdelen, Ariana Grande har den også og den er bare så fin! Men jeg er også ret vild med beanie'en :3.

  SvarSlet