søndag den 17. november 2013

Just getting some sun!

HEJ LÆSERE
Idag har jeg for første gang prøvet at tage sol i et solarium. Det var godt nok en suspekt oplevelse. At ligge sig ind i en boks som minder om den fra avatar-filmen og så begynder der at komme et vanvittigt skarpt lys, så mine øjne løb i vand. Så ligger man der og høre musik og tænker:" Yep... Så ligger jeg her." 
Når det så er sagt, så kunne jeg godt lide resultatet. Jeg er selvfølgelig ikke blevet brun, men jeg har fået en ret god kulør i ansigtet. 
Har I prøvet at tage sol?
Okay jeg tror at jeg vil få en del sure beskeder nu, fordi at jeg har taget sol, men som ung skal der altså prøves forskellige ting og idag skulle det her prøves. Jeg vil helt sikkert gøre det igen, men kun til meget specielle lejligheder hvor at jeg vil være lidt ekstra lækker. 
HEJ LÆSERE

19 kommentarer:

 1. Ved du godt hvor usundt det er? Man kan risikere at få kræft :O
  #nohate, er stadig fan haha❤

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt i orden at du skriver det, det kunne jo være at jeg ikke vidste det. <3
   Det er kun usundt hvis man gør det ofte, men jeg har bare tænkt mig at gøre det til meget særlige lejligheder. :-)

   Slet
  2. Så forstår jeg det bedre. Jeg er måske også en smule hysterisk, hehe ❤ :-)

   Slet
  3. Det er faktisk ikke så usundt mere som det har været fordi de har fået lavet nye rør i de fleste solarier.. ;) Jeg går i solarium 1 gang om ugen, og det er skønt! Og tænk på hvor lille (MEGET LILLE) en risiko der er for at få kræft af SOLARIUM!!! den er meget meget lille og så tænk på hvor mange som dør i trafikken! Den er dobbelt meget mere faktisk.. større risiko for at dø .. så der er overhovedet ingen skade for det Alberte gør! men dem som går i solarium sådan både morgen og aften hver dag.. ja.. det er usundt, men det der med 1 gang om ugen eller sådan.. det skader intet!.. - Just saying! ;)

   Slet
 2. klamt. held og lykke med at overleve kræft.

  SvarSlet
  Svar
  1. Har du læst teksten til mit billede? :-) Jeg vil kun gøre det til meget specielle lejligheder. :)
   Man er kun i risiko-gruppen for kræft, hvis man gør det ofte.

   Ligesom med cigaratter - Man får heller ikke kræft hvis man kun ryger et par gange om året. :)

   Slet
  2. LOOOl slap aaaaaf Anonym! du er helt forkert på den o.o' Det er faktisk ikke så usundt mere som det har været fordi de har fået lavet nye rør i de fleste solarier.. ;) Jeg går i solarium 1 gang om ugen, og det er skønt! Og tænk på hvor lille (MEGET LILLE) en risiko der er for at få kræft af SOLARIUM!!! den er meget meget lille og så tænk på hvor mange som dør i trafikken! Den er dobbelt meget mere faktisk.. større risiko for at dø .. så der er overhovedet ingen skade for det Alberte gør! men dem som går i solarium sådan både morgen og aften hver dag.. ja.. det er usundt, men det der med 1 gang om ugen eller sådan.. det skader intet!.. - Just saying! ;)

   Slet
 3. Jeg forstår godt du vil prøve det. Har selv overvejet at gøre det til min konfirmation. Og nu er det jo ikke sådan, at man får kræft af at gå i solarium to gange :-)

  www.fash-grapher.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for forståelsen! :-)
   Det er naturligvis vigtigt at passe på med solarium for ofte, men man skal altså også passe på at man ikke bliver FOR overforsigtig. :P

   Slet
  2. Er enig med dig Alberte! tænk at mange rent faktisk gør det både morgen og aften.. og de fleste .. de har faktisk ingen reaktion fået.. :) De har også lavet nye rør så det ikke er så skadeligt længere.. ;) det var i gamle dage der var for kraftige rør.. ;) Men seriøst venner.. i er FOR overforsigtige som Alberte skriver.. ;)

   Slet
 4. Køb dog noget selvbruner i matas, det koster kun 35 kroner for en stor tube. Dit smil på dit første billede.....

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 6. Helt personligt var det ikke noget jeg selv ville gøre - men hvis du har lyst, synes jeg, du skal prøve! Synes det er sejt, at du rent faktisk tør, og som u siger, som ung skal man prøve ting af. Og jeg tror ikke, du får hudkræft af at gå i solariet lige tre gange - dog synes jeg selvfølgelig, du skal huske på det. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor lyder du fornuftig! :-D
   Der er mange som nærmest dømmer en til døden, hvis de ser en som står i et blåt skær. :P
   Man skal prøve ting af, men man skal selvfølgelig altid huske konsekvenserne. :-)

   Slet
 7. Selvom der kun er en risiko for at gøre det ofte, ville jeg ikke udsætte mig selv for at tage sol. Det er så dumt at begynde på sådan noget, og man kan vel godt blive afhængig af pludselig at skulle tage sol for at blive brunere. Men selvfølgelig; du er ikke den eneste der gør det, og det er jo ikke ligefrem alle der bliver ramt af kræft når de tager sol. Jeg kan dog sagtens forstå man gerne lige vil have en lidt lækker kulør når man skal til specielle arrangementer. :)

  SvarSlet
 8. Synes folk er ret nederen når de hidser sig sådan op?
  Jeg har selv gjort det nogle gange.. Bare man tjekker sig selv efter, om der er noget der har ændret sig (tænker på modermærker), så er det meget begrænset for hvad der kan ske ved, at tage sol nu og her!
  Tag den med ro og gør det - men selvfølgelig altid vær OBS på, om der er nogle modermærker eller sådan noget, som har ændret sig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret. :-) man skal bare huske at tjekke sig efter og hvis der så er den mindste smule tvivl, så gå til lægen. :-D

   Slet