mandag den 30. december 2013

HELMUT LANG

HEJ LÆSERE!
Igennem flere år har jeg næsten hver dag kørt forbi en bestemt gade og kigget længselsfuldt ind af vinduet på en butik som hedder OZ. Dog har jeg aldrig haft råd til noget derindefra. Priserne derinde er ekstremt dyre, men tilgengæld er varene i vanvittigt god kvalitet. 
Men nu står jeg i den glædelige situation at jeg har virkelig mange penge efter juleaften, så jeg ville benytte chancen og finde noget inde i OZ-butikken som jeg ville forkæle mig selv med.
Jeg kiggede længe derinde og jeg fandt selvfølgelig ALT muligt lækkert. Der var massevis af Kenzo-sweatre og generelt fantastiske mærker, som er meget IN.
Der var massere lækre items derinde, men der var ikke noget som jeg var SÅ in love med, at jeg bare måtte købe den, selvom det var hundedyrt, indtil jeg så ekspedienten. Ekspedienten havde nemlig den fineste lysegrå skjorte på og man kunne bare se hvor eksklusivt stoffet var. Jeg tog mod til mig og spurgte hende hvor den var fra og om man kunne finde den i butikken. Hun fortalte mig hvor den var og jeg var altså forelsket. Den er SÅ simpel og minimalistisk, og samtidig kan man peppe den op - En læderjakke udenpå denne skjorte vil være vanvittigt flot. Stoffet er af ægte silke og den er ekstremt lækker at have på - Den kostede 1.900 og nogle synes måske at det er vanvittigt at købe noget til den pris, men så holder den i rigtig mange år og så må jeg bare lade være med at købe noget meget længe. Måske kan man ikke så godt se hvor god kvalitet den er, men den er virkelig lækker og eksklusiv. 
Den er iøvrigt fra Helmut Lang, som er et rigtig lækkert mærke med mange minimalistiske items. 
Hvad synes I om min nye skjorte/bluse? 
KNUS WHITTA

18 kommentarer:

 1. Den er bare super fin den top!<3 Lyder som en lækker butik.

  Http://ceciliesdraebye.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det! :-) Den skal du glæde dig til at se engang! :D

   Slet
 2. Hold nu op hvor er den fin. Er vild med Helmut Lang!

  xx
  juliekirkeby.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Jeg synes det er helt okay, at føle sig fortjent til et lidt dyrere og mere eksklusivt item engang i mellem så kan godt forstå dig :-)

  xx,
  cbycmodeblog.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød! <3
   Ja, sålænge man mixer den med nogle lidt billige items (Så det ikke bliver for mærkevarer-agtigt) så er det jo super fint! :-)

   Slet
 4. Synes det er mega sød! <3

  Vil du ikke lave en roomtour? Vil gerne se dit væresle. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg gerne, men værelset har dog ikke rigtigt ændret sig siden den sidste roomtour som jeg lavede i oktober. :p<3

   Slet
  2. Arhhg, okay. <3
   Så finder jeg da lige det gamle fra oktober frem, så kan jeg kigge lidt på det. <3

   Slet
 5. Utrolig fin skjorte! :)

  http://kreativpigeblogger.wordpress.com

  SvarSlet
 6. Rigtig fin skjorte du har fået købt dig :)

  SvarSlet
 7. Pænt meget dyrt for sådan en skjorte, så mange penge vil jeg dog ikke selv give, da jeg kan få en del andet for de penge. Men smag og behag :)

  http://louisesheart.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Jeg synes ikke, at den er 1900 kr værd - ikke i mine øjne. Jeg så en i H&M forleden, og den lignede den der ret meget, bortset fra prisen. Men det er jo en ting, som man selv må bedømme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Har også set en masse bluser i samme stil, men når man ser dén her fra Helmut Lang i virkeligheden, så kan man se at der er en verden til forskel. :-) Kvaliteten er simpelthen fantastisk og stoffer er af ægte silke. :-D

   Slet
 9. Du er virkelig køn, vild lækkert outfit! <3

  http://www.ceciliesfashionblog.blogspot.dk

  SvarSlet