tirsdag den 24. december 2013

Modeblogprisen 2014

T-shirt: H&M - Bukser: Zara - sko: Topshop - Clutch: Acne Studios - Halskæde: H&M

HEJ LÆSERE!
Okay, det her er lidt crazy og ekstremt uventet, men jeg er simpelthen blevet nomineret til modeblogprisen 2014 - Årets læserpris.
Det er det største som er sket for mig rent blog-mæssigt og selvom jeg sikkert ikke vinder (jeg er oppe imod de største danske blog's) så er det jo en kæmpe ære at de udvælger mig af mange ansøgere, til at være en af de nominerede. Det her blogindlæg er faktisk bare så I har muligheden for at stemme på mig.
Jeg er som sagt oppe imod nogle af de største danske blogs og de har en ret stor fanbase som helt sikkert vil stemme på dem, men jeg har jo bare verdens bedste læsere uden sammenligning, så måske kan VI vinde årets læserpris! - For det ville i såfald ikke kun være mig som vandt, men jer, for at være årets sejeste læsere! 
Det her er en kæmpe anderkendelse for mig. Jeg har i rigtig mange år været hende den generte og usikre som ikke turde gøre nogle "vilde" ting eller springe ud i nye oplevelser, men takket være mine læsere og takket være den fantastiske respons jeg får hver dag, så tør jeg nu godt at springe ud i nye ting, så TAK for det! I har gjort mere for mig, end i går og tror.

I kan stemme på mig her: Modeblogprisen 2014
STORE KNUS WHITTA

8 kommentarer:

 1. WAUW! Hvor sejt er det lige? Tillykke til dig! Jeg stemmer i hvertfald c:

  SvarSlet
 2. Wauw tilykke det er stort:) Du for self min stemme<3

  SvarSlet
 3. Du vinder, smukke<3 vil helt klart. punktum. <3<3<3<3<3

  SvarSlet
 4. Du vinder da !!!!!!! #

  SvarSlet
 5. Du stensikkert en vinder!

  Jeg vil stemme på dig! :D

  SvarSlet