tirsdag den 21. januar 2014

Pastel Necklace

HEJ LÆSERE!
Jeg har faktisk glemt at vise jer det sidste item som jeg valgte da jeg var inde og shoppe i Sheinside - nemlig den her halskæde.
Jeg elsker simpelthen farverne på perlerne og den er så feminin og lækker. Jeg bruger den mest til hvide toppe, men jeg tror også den ville være virkelig god med beige toppe, skjorter osv. 
Jeg kan ikke præcis huske hvad den kostede, men den var rimelig billig, så hvis I gerne vil ind og shoppe lidt smykker, så er sheinside et virkelig godt valg, især med deres halskæder. 
Faktisk havde jeg aftalt med mig selv at jeg fra nu af kun ville samle på små smykker med fokus på enkelthed, men den her måtte jeg altså bare eje, og når man vinder et gavekort til en butik, så har man også en større mulighed for at gå lidt amok og tage nogle sjove chancer, ikke? :-) 
Det var virkelig skægt at vinde give-awayen til sheinside, for jeg er seriøst en af de typer som ALDRIG vinder noget. Eller jo, jeg vinder faktisk altid mandelgaven til jul, men det er altså også det, haha! 
Hvad synes I om halskæden?
Har I noglesinde vundet noget?
KNUS WHITTA

13 kommentarer:

 1. Den er virkelig Flot;)

  Hvad koster den?

  SvarSlet
 2. Den er virkelig flot, den er ikke for meget som de fleste store halskæder godt kan være, den er fin og flot og samt klær den dig utrolig godt! :D <3

  SvarSlet
 3. wow den er fed men syns den skal sammen med sort:) Vinder altid ;P Har så mange vundne bøger og en masse andet:P

  SvarSlet
 4. Jeg havde en rigtig god oplevelse med at bestille fra dem og jeg kunne sagtens finde på at gøre det igen, dog går der ca. 20 dage før varen kommer, så man skal være tålmodig. :-)

  SvarSlet
 5. Super lækker halskæde! MÅ bare eje den!

  Hilsen _Natascha_ (gosupermodel)

  SvarSlet
 6. Well jeg har vundet en græskar udskærings konkurrence og et par mandelgaver? xD

  den er rigtig sød, btw :3

  SvarSlet
  Svar
  1. Wow hvor lyder det nice med en græskar udskærings konkurrence! :D - Så må du da være meeega kreativ! :-)

   Slet
 7. elsker, elsker, elsker! <3

  SvarSlet
 8. must see!
  seasonsbyamalie.blogspot.dk

  SvarSlet